Om NATSORT

NATSORT Consulting er David Ruben Karpantchof og partnere. Jeg har gennem de sidste 15 år arbejdet med design og implementering af digitale løsningner og rådgiver i dag organisationer indenfor strategi, løsningsvalg, design og implemtering af bl.a.

CRM

Strukturér jeres salgsindsats og øg salget. Men det handler om meget andet end at oprette kontakter og firmanavne i en database. Pipelinestyring, processoptimering og målsætning.

Jeg har arbejdet i de fleste kendte CRM systemer (MS Dynamics, Salesforce, Sugar, Zoho, vTiger etc) som alle har fordele og ulemper. Men det her handler om meget andet end teknik – en CRM løsning skal tilpasses og implementeres… og allervigtigst i drift… drift… drift…

Overvejer I at implementere en ny CRM løsning enten fordi I har været i gang og har brug for noget mere avanceret eller simpelthen er trætte af Excelark der flyver rundt i “skufferne”, så kontakt os, og lad os hjælpe jer på vej.

e-commerce

Har i en webshop i dag eller ønsker I at komme i gang med at sælge jeres ydelser via nettet, så deler jeg gerne ud af erfaringer og hjælper med at strukturere processen fra idé til første transaktion.

Men det her handler ikke kun om teknik. Der er en række processer som I bør have overvejet inden i går i gang.

– Interne processer

– Eksterne flows

– Partnere

– Valg af platform

osv.

Projektstyring

Virksomheds IT (mail, website, telefonsystem)

KOMPETENCER

a-1STRATEGIPROCESSER

Spidskompetencerne baserer sig på 20 års erfaring og omfatter bl.a. udarbejdelse af strategiske analyser, forretningsplaner, udvikling og implementering af vækststrategier samt styrkelse af de ledelsesmæssige forudsætninger for at eksekvere strategiske muligheder.

b-1LEDELSESSPARRING

Med afsæt i en bred erfaring og en stærk teoretisk værktøjskasse kan jeg tilbyde et friskt eksternt perspektiv på dine problemstillinger samt konkrete metoder til håndtering af udfordringerne.

c-1BESTYRELSESARBEJDE

Som bestyrelsesmedlem kan jeg især bidrage med: Erfaringer og metoder fra mange brancher, et friskt eksternt og strategisk perspektiv samt udvikling af samspillet mellem bestyrelsen og virksomhedens CEO.